MetaRelax Ostend Nightrun

onr6

Metagenics medewerkers naar de meet met Runcoach.be

De voorbije 4 maanden beleefden wij van Runcoach.be een immens plezier aan de begeleiding van zowat de helft van het personeel bij Metagenics om hen klaar te stomen voor de MetaRelax Ostend Nightrun. Iedere werknemer kreeg personal coaching. Op die manier kon iedereen zijn eigen doel bereiken, met een trainingsschema aangepast aan zijn mogelijkheden en beperkingen.

Daarnaast organiseerden we om de 14 dagen een leuke groepstraining op diverse locaties, waar de sfeer steevast top was! Training en voeding gaan hand in hand. Zo kregen de sportievelingen niet alleen trainingstips, maar ook aangepast advies rond gezonde voeding. In het kader daarvan nodigden wij Sandra Bekkari uit, die voor een enthousiaste groep twee keer een smakelijke kookworkshop bracht.

Ook Marc De Keyser, meteoroloog, ervaren poolreiziger en marathonloper, deed zijn inspirerend verhaal en stak de lopers een hart onder de riem!

Gelukkige mensen!

Het mooiste geschenk in deze job, ligt in de voldoening van de mensen die hun doel bereiken. Zoals de vele ‘start to runners’ die op 4 maanden tijd klaar waren om hun allereerste wedstrijd van 7 kilometer te lopen.

Of die man die dacht, ik train voor 7 kilometer en zal blij zijn als het lukt, om uiteindelijk te ontdekken dat het hem zo goed afgaat dat hij 7 overtollige kilo’s kwijtraakt en op de wedstrijd zomaar eventjes zijn eerste halve marathon (21Km) liep!

Hij werd de held van deze editie op de werkvloer, maar voor Runcoach.be zijn alle lopers en supporters van Metagenics helden gebleken!

We did it! Proficiat aan iedereen. Het was super! Bedankt aan alle supporters! Een echte merci aan Dominiek en Katrien van Runcoach.be! Zonder jullie was het niet gelukt! ’t Was een top avond! Op naar volgend jaar! M. van Metagenics

Advertenties

Een gedachte over “MetaRelax Ostend Nightrun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s