KICK-OFF HRM 433: ENTHOUSIASME TROEF !

Kick-off

Glen De Boeck (topvoetbal), Christine Chaltin en Herman Verwimp (topHR), Werner Couck, Paul Meert en Dominiek De Meulemeester (toptrainers) brachten op 3 juni in de Wesley Sonck zaal van KRC Genk, de bal aan het rollen voor HRM 4-3-3. Die dag was er overigens om 17u00 een open training van de enige echte Rode Duivels.

ARMONEA (van Christine Chaltin) en MATHIEU GIJBELS NV (van Herman Verwimp) ontvingen het eerste certificaat als SUPPORTER van HRM 4-3-3, onder goedkeurend oog van topcoach Glen De Boeck (midden) en trainers (vlnr) Dominiek, Paul en Werner.

HRM trainen met metaforen uit de voetbalwereld.
Voor de kick-off betekende dit een ware opwarming door mezelf als runcoach.be van onze HR-managers, waar ze met veel enthousiasme in beweging gebracht werden.
In de eerste helft jongleerde Werner vervolgens met de bal, om de vele originele facetten die bij HRM 433 aanbod komen te demonstreren.
De tweede helft was een boeiend debat met topcoach en ex-rode duivel Glenn De Boeck, Christine Chaltin van Armonea en Herman Verwimp van Mathieu Gijbels NV.
Collega Paul Meert scoorde nog in de toegevoegde tijd, met een infotainement sessie waarin duidelijk werd dat het tij altijd gekeerd kan worden !
Koen De Vogelaere kon er bij deze match niet zijn, maar zal in de toekomst de events voor HRM 433 verzorgen.

Bekijk onze sfeerbeelden: KLIK HIER

Ons logo op het shirt van RSC Anderlecht…jou hulp telt !

Iedereen die iets met maken heeft met HRM, personeelszaken, motivatie, coaching, enthousiasme, moet deze uitdaging zien als een persoonlijke uitdaging. Slagen wij er in om een winnend team te zijn en ons logo op het shirt van RSCA te laten schitteren. Het kan met jouw hulp !
logo Anderlecht

Stuur een gratis sms naar 8680, met als bericht: BOOST 811

En vooral, deel deze vraag met al je collega’s in HRM en aanverwante activiteiten: zo zetten we ONS thema in de kijker. Dank bij voorbaat.

De rol van runcoach.be als expert bij HRM 433

Runcoach.be werkt voor bedrijven een compleet gezondheidsbeleid uit, gebaseerd op 3 pijlers: sport en beweging, gezonde voeding en mentale veerkracht. Gezondheid wordt een hot topic op de werkvloer, waar voor ieder wat wils bij zit.
Bij HRM 433 kan je intekenen voor boeiende workshops gegeven door onze experts, Werner Couck, Paul Meert en ikzelf, Dominiek De Meulemeester. Wat mezelf betreft zal ik in eerste instantie workshops geven rond twee thema’s:

  • Klaag niet over spelers die je niet hebt; 7 stappen naar een winning team
  • Gezonde voeding: een beleid om je vingers bij af te likken

Vind alle informatie over de workshops van onze toptrainers, events en diverse activiteiten op HRM 433

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s